Bine ati venit
in Muzeul fotografiei

In cele ce urmeaza va propun un tur virtual in lumea fotografiei de odinioara. Aparate mai vechi sau mai noi, mai sofisticate sau mai simple, acestea, candva, au facut fotografii... Cand am realizat acest muzeu am dorit sa ofer o noua viata aparatelor care erau aruncate pe undeva printr-un sertar, uitate, sau de ce nu, chiar la gunoi. Chiar daca nu vor mai avea ocazia sa mai expuna un cliseu, totusi ele isi pot spune povestea. Ne vor aminti cum parintii si bunicii, eventual strabunicii faceau fotografii. Si cat de complicata putea fi realizarea unei fotografii. Cu toate acestea, multe fotografii reusite au fost realizate cu unele din aceste aparate. Astfel, ca o lectie, inainte de a apasa pe declansatorul aparatului digital, ne vom gandi ca pe film am fi irosit un cadru daca fotografia nu ar fi avut ceva de comunicat.

Deocamdata gasiti aparate foto analogice si digitale, obiective, blitz-uri, exponometre, accesorii, camere de filmat cu pelicula si cu banda magnetica. In curand vor fi si trepiede, tipuri de materiale fotosensibile si baterii folosite de-a lungul anilor, articole de istorie a fotografiei. Poate si o galerie de fotografii vechi.

In acest muzeu sunt exponate pe care le detin. Cu unele am lucrat, cu altele nu. Sunt multe si sper ca muzeul sa se imbogateasca in continuare si sa fie o sursa documentara pentru cei interesati.

Datele prezentate sunt obtinute in urma documentarii si, poate, nu sunt intotdeauna corecte, dar pot fi corectate. Daca aveti rabdarea si amabilitatea sa vizitati acest muzeu, va rog sa imi trimiteti si opiniile si observatiile dumneavoastra pe adresa erevan12[@]yahoo[.]com. Voi incerca sa corectez neajunsurile si sa tin cont de toate observatiile dumneavoastra. Va multumesc pentru vizita!

Dedic acest muzeu tuturor iubitorilor de fotografie